Пријава
Доколку немате свој профил кликнете овде и регистрирајте се.

Доколку имате свој профил но не сте го активирале кликнете овде за активација на истиот.
Внесете корисничко име и лозинка
Корисничко Име
Лозинка

Minimal requirements for user software and hardware:
  • PC Pentium
  • Internet speed min 48kb/s
  • Flash Player 8.0 (click here for download)
  • Optimized for a screen resolution of 1024 x 768 pixels
  • MS Internet Explorer 6.0 or higer
Мудри мисли
Нема поголема темнина од незнаењето.
                - Вилјам Шекспир -

Кој го признава свoето незнаење,го покажува еднаш; кој го крие го покажува повеќе пати.
                - Јапонска поговорка -

Учењето е како пливање возводно: ако застанеш за момент веќе си вратен назад.
                - Кинеска поговорка -

Има само една полоша работа од тоа да ги школувате луѓето и да Ви отидат, а тоа е да не ги школувате па да Ви останат.
                - Зиг Зиглар -

Да ми кажеше некој дека еден ден ќе бидам папа, многу по марливо ќе студирав.
                - Папа Јован Павле II -

Тајната за успех во животот не во тоа човек да го работи она што го сака, туку да го сака она што го работи.
                - Винстон Черчил -

Тешко е празна вреќа да стои исправено.
                - Бенџамин Френклин -

Сите живееме под исто небо,ама имаме различни хоризонти.
                - Конрад Аденауер -

Колку е умот поширок, толку повеќе пати поради своите граници.
                - Тиодијер -

Тешко е да му дадеш памет на оној кој нема волја, а уште потешко е да му дадеш волја на некој кој нема памет.
                - Балтазар Грацијан -