За да добиете 3 бесплатни демо тестови со објаснувања, ПРИЈАВЕТЕ СЕ со пополнување на * полињата:
Полињата означени * се задолжителни:
Име *
Презиме *
Адреса *
Град *
Поштенски код
Земја
Телефон
E-mail *  
Државјанство
Пол
Датум на раѓање
(dd.mm.yyyy)
*
Тест центар

Корисничко Име *
Лозинка *
Повторна Лозинка *
Информациите што ги внесувате се вашите лични податоци. Ние ќе ги користиме исклучиво за потребите на ECDL сертификација, одговори на вашите прашања, коментари, ECDL одобрување на онлајн обуки, тестови или соработници кои се вклучени во ECDL тестирање. Со кликнување на копчето "зачувај податоци", испраќате податоци и во исто време дадете согласност да ги користите исклучиво за горенаведените цели.
НОВ КОРИСНИК

По регистрирањето:
  1. На e-mail ќе го добиете активацискиот код
  2. Извршете активација на барање со внесување на Вашето корисничко име и активациски код.
  3. Кликнете на линкот Online обука, внесете корисничко име и лозинка и испробајте го нашиот систем на учење на далечина.
  4. Ќе добиете 3 демо тестови, кој ќе ви бидат на располагање во наредните 15 дена.