English
 
 Home    O ECDL-u    ECDL ispitivači    Prednosti    FAQ    Kontakt    Reference
   ECDL program
   ECDL nastavni program
   Kako do ECDL-a
   Testiranje
   Novi korisnik
   Aktivacija naloga
   Online obuka
   Cene online obuke
   Zaboravljena lozinka
   Flash player 9
   Korisničko uputstvo
 
 
ECDL Internet test centar
ECDL - European Computer Driving Licence ili Evropska kompjuterska vozačka dozvola je test poznavanja suštinskih IT koncepata, koji potvrđuje da je nosilac sertifikata u potpunosti kompetentan za korišćenje personalnog računara i osnovnih programskih aplikacija.

Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope preporučuje ECDL standard kao evropski standard digitalne pismenosti.

Pogledajte najnovije rezultate ECDL istraživanja na bazi online obuke i sertifikacije 452 nastavnika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji. 
 
ECDL Internet test centar ima za cilj da Vam omogući online obuku i testiranje za dobijanje ECDL Start i Core sertifikata, primenom najnovijih Internet tehnologija.

Da li ste znali, da prosečan službenik izgubi 38 minuta dnevno usled nedovoljne obučenosti da koristi osnovne office aplikacije? Na godišnjem nivou to je 20 radnih dana izgubljenog vremena, odnosno u finansijskom smislu izgubljena jedna plata godišnje po zaposlenom!

ECDL online obuka na našim interaktivnim sadržajima predstavlja najefikasniji i najjeftiniji način da naučite sve što je predviđeno ECDL nastavnim programom. Učite iz udobnosti svoga doma, sa posla i u vreme kada to Vama najviše odgovara.
 
ECDL online testiranje će Vam omogućiti da odmah saznate rezultate ispita.

Za one koji vole da uče iz knjiga, odobrenu ECDL literaturu možete poručiti ovde.
 
Sa nama ćete višestruko ubrzati proces učenja, uštedećete Vaše dragoceno vreme i novac, a uz sve to i sertifikovati Vaše poznavanje rada na računaru po međunarodno priznatim standardima.
 
   Vesti