English
 
 Home    O ECDL-u    ECDL ispitivači    Prednosti    FAQ    Kontakt    Reference
   ECDL program
   ECDL nastavni program
   Kako do ECDL-a
   Testiranje
   Novi korisnik
   Aktivacija naloga
   Online obuka
   Cene online obuke
   Zaboravljena lozinka
   Flash player 9
   Uputstvo
 
 
ECDL Internet test centar
ECDL - European Computer Driving Licence ili Evropska kompjuterska vozačka dozvola je test poznavanja suštinskih IT koncepata, koji potvrđuje da je nosilac sertifikata u potpunosti kompetentan za korišćenje personalnog računara i osnovnih programskih aplikacija.

Neelie Kroes - Potpredsednik Evropske Komisije i Predsednik Digitalne Agende Evrope preporučuje ECDL standard kao evropski standard digitalne pismenosti.

Pogledajte najnovije rezultate ECDL istraživanja na bazi online obuke i sertifikacije 452 nastavnika u osnovnim i srednjim školama u Srbiji. 
 
EBC ECDL Internet test centar ima za cilj da Vam omogući online obuku i testiranje za dobijanje ECDL sertifikata, primenom najnovijih Internet tehnologija i jedini je ovlašćeni ECDL on-line test centar od strane JISA – nacionalnog nosioca licence, kao i ECDL-Foundation Dublin, na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Da li ste znali, da prosečan službenik izgubi 38 minuta dnevno usled nedovoljne obučenosti da koristi osnovne office aplikacije? Na godišnjem nivou to je 20 radnih dana izgubljenog vremena, odnosno u finansijskom smislu izgubljena jedna plata godišnje po zaposlenom!

ECDL online obuka na našim  interaktivnim sadržajima predstavlja najefikasniji i najjeftiniji način da naučite sve što je predviđeno ECDL nastavnim programom. Učite iz udobnosti svoga doma, sa posla i u vreme kada to Vama najviše odgovara.
 
ECDL online testiranje će Vam omogućiti da odmah saznate rezultate ispita.

Specijalnim ECDL kontrolnim testom proverite poznavanje rada na računaru Vaših zaposlenih za svega 60 minuta, bez napuštanja radnih mesta.

Za one koji vole da uče iz knjige, pripremili smo novi komplet ECDL knjiga ''Kompjuterska vozačka dozvola''. Knjige možete poručiti ovde.
 
Sa nama ćete višestruko ubrzati proces učenja, uštedećete Vaše dragoceno vreme i novac, a uz sve to i sertifikovati Vaše poznavanje rada na računaru po međunarodno priznatim standardima.
 
   Vesti